Vliegvelden

Vliegvelden, tips & informatie
Er zijn verschillende vliegvelden in Kroatië die populair zijn bij toeristen. Het grootste en belangrijkste vliegveld in Kroatië is het Franjo Tuđman-vliegveld in Zagreb

Vliegvelden Kroatië?

Er zijn verschillende vliegvelden in Kroatië die populair zijn bij toeristen. Het grootste en belangrijkste vliegveld in Kroatië is het Franjo Tuđman-vliegveld in Zagreb, dat dient als de hoofdstad van het land. Andere populaire vliegvelden voor toerisme in Kroatië zijn onder meer:
Split Airport (ook bekend als Resnik Airport) is gelegen in de buurt van de stad Split aan de Adriatische kust. Het is een van de grootste vliegvelden in Kroatië en het wordt voornamelijk gebruikt door toeristen die naar de stad Split reizen of naar de vele eilanden en badplaatsen in de omgeving, zoals Hvar, Brač, Šolta en Vis.
Dubrovnik Airport is gelegen in de buurt van de stad Dubrovnik aan de Adriatische kust. Het is een belangrijk vliegveld voor toeristen die naar Dubrovnik reizen, één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Kroatië. Het vliegveld wordt ook gebruikt door toeristen die naar andere steden en badplaatsen in de omgeving reizen, zoals Cavtat en Mlini.
Pula Airport is gelegen in de buurt van de stad Pula aan de Adriatische kust. Het vliegveld wordt voornamelijk gebruikt door toeristen die naar Pula reizen of naar de vele eilanden en badplaatsen in de omgeving, zoals Medulin, Rovinj, Poreč en Umag.
Rijeka Airport is gelegen in de buurt van de stad Rijeka aan de Adriatische kust. Het vliegveld wordt voornamelijk gebruikt door toeristen die naar Rijeka reizen of naar de vele eilanden en badplaatsen in de omgeving, zoals Cres, Lošinj, Rab en Krk.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5