Camping Kroatie

Camping, tips & informatie
Kamperen in Kroatië is een populaire manier om het land te verkennen en de natuur te ervaren. Er zijn veel campings te vinden in Kroatië, van kleine, rustige campings tot grote, gezellige campings

Camping in Kroatië?

Kamperen in Kroatië is een populaire manier om het land te verkennen en de natuur te ervaren. Er zijn veel campings te vinden in Kroatië, van kleine, rustige campings tot grote, gezellige campings met veel voorzieningen.
Veel campings in Kroatië zijn open van mei tot en met september en bieden verschillende soorten accommodatie, van tentenplaatsen tot stacaravans en chalets. Veel campings hebben ook voorzieningen zoals zwembaden, restaurants, winkeltjes en sportfaciliteiten.
Er zijn ook veel wildkampeerplekken te vinden in Kroatië, alhoewel het wildkamperen niet overal is toegestaan. Als je wilt wildkamperen, is het raadzaam om toestemming te vragen aan de eigenaar van het land en om de omgeving schoon te houden.
Kroatië heeft ook veel nationale parken waar je kunt kamperen, zoals het Nationaal Park Plitvice Meren en het Nationaal Park Krka. Deze parken hebben vaak specifieke campings die zijn ontworpen om de natuur te beschermen.

Beste campings in Kroatië

Er zijn veel fantastische campings in Kroatië, dus hier zijn enkele van de meest populaire en hoog gewaardeerde campings in het land:
Camping Village Stobreč
Deze camping ligt aan de Adriatische kust, vlak bij Split, en biedt accommodatie in stacaravans en chalets. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een winkeltje
Camping Bi Village
Deze camping ligt op het eiland Fiume (Rijeka) en biedt accommodatie in tenten, stacaravans en chalets. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een winkeltje.
Camping Lanterna
Deze camping ligt aan de Adriatische kust, vlak bij Poreč, en biedt accommodatie in tenten, stacaravans en chalets. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een winkeltje.
Camping Koversada
Deze camping ligt op het eiland Vrsar en biedt accommodatie in tenten, stacaravans en chalets. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een winkeltje.
Camping Solaris
Deze camping ligt aan de Adriatische kust, vlak bij Šibenik, en biedt accommodatie in tenten, stacaravans en chalets. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een winkeltje.

Campings aan zee in Kroatië

Als je op zoek bent naar een rustigere campingervaring aan zee in Kroatië, zijn er ook veel kleine, familiegerunde campings te vinden. Deze campings zijn vaak gelegen in prachtige, afgelegen locaties en bieden een intiemere, meer ontspannen sfeer.
Veel campings aan zee in Kroatië hebben ook voorzieningen voor wateractiviteiten, zoals duiken, snorkelen en windsurfen. Er zijn ook veel campings die toegang bieden tot de prachtige natuur van Kroatië, met wandel- en fietspaden langs de kust en in de bergen.
Als je op zoek bent naar een specifieke camping aan zee in Kroatië, kan het raadzaam zijn om research te doen naar wat het beste bij je wensen en behoeften past. Er zijn verschillende campingorganisaties in Kroatië die je kunt raadplegen, zoals de Kroatische Camping Unie, die informatie biedt over campings in het hele land.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5